Lezingen

Lezing over Ligeti

In het kader van het festival Jofel- Joodse Cultuurdag in Leeuwarden geeft Gerhild van Rooij op zondag 17 september om 16.00 een lezing over de Hongaarse (film)componist György Ligeti.

Lokatie: Tresoar, Boterhoek 1, Leeuwarden/Ljouwert. Site: https://www.tresoar.nl/agenda/pages/jofel---joodse-cultuurdag.aspx#/?returnTo=/Pages/NieuwsEnAgenda.aspx

 

Hongaarse Salon

Vanaf september vinden bij de Hongaarse Salon evenementen plaats in het Goethe Instituut Amsterdam, Herengracht 470. Er zijn beurtelings films en lezingen.
De zaal is open om 14.00 u. aanvang programma om 14.45 u.)

Belépő/toegang: 9 euró,  (entréeé is inclusief een consumptie (thee of koffie)

 

Lezing Mikes Kelemen Kör

Programma najaar 2017:  tzt

Következő összejöveteleinket hagyományosan VIANENBEN  a Magyar Otthonban tartjuk (bejárat a Langeweg 145. számú házzal szemben). Összejöveteleink 14.30 órakor kezdődnek:

 

Lezing Fascinerende facetten van het Hongaars

Hongaarse School Vakantie-taaltraining

Wie meer wil weten van het Hongaars of graag een eerste kennismaking wenst met de geheimen van de Hongaarse taal en /of cultuur, kan een lezing bijwonen of deelnemen aan een korte oriëntatiecursus op de Hongaarse School Haarlem.

Deze lezing is een bewerking van de zeer gewaardeerde presentatie die door docent Hongaars Edwin van Schie werd gegeven op de Hongarije Fair in 2011. Ook diverse groepen studenten en andere toehoorders zijn in het recente verleden door hem ingewijd in de spannende en eigenaardige beginselen van de Hongaarse taal. Wie (nog) moeite heeft met de uitspraak van het Hongaars, wordt door Edwin u in korte tijd vertrouwd gemaakt met de klanken van het Hongaars.

Voor meer info of boekingen meldt u zich aan bij de Hongaarse School:  023 5389461 of belt u met Edwin van Schie:  06 22 476 781

E-mail: Hongaarseschool  APENSTAART  gmail.com.